Økonomi for eiendomsaktører Bergen 2017

Sted:

PwC, Sandviksbodene 2A, Bergen.

Kursholder:

PwC.

Innholdsbeskrivelse (læringsmål):

Målet med «Økonomi for eiendomsaktører» er at deltakerne skal oppnå en grunnleggende eiendomsøkonomiforståelse, herunder om regnskapsprinsipper, budsjett, samt enkle kalkylemodeller for investeringsanalyse. Dette både for private og offentlige eiendomsselskaper. Deltakerne gis også grunnleggende kunnskap om beskatningsregler samt om de sentrale regler for merverdiavgift knyttet til fast eiendom. Det vil bli lagt spesielt vekt på gjøre deltakerne oppmerksom på når MVA-problematikken kan komme inn i forhold til de aktiviteter virksomheten bedriver. Under skatte- og avgiftsdelen vil en bruke litt ekstra tid på inntekter og fradrag, og særlig grensen mellom påkostninger og vedlikehold.

Etter endt kurs skal dermed deltakerne sitte igjen med grunnleggende og anvendbar basisforståelse av økonomien knyttet til offentlige og private eiendommer, og hvordan ulik bruk, utleie eller avhending av-, og tiltak i eiendommene, økonomisk kan eller bør håndteres. Deltakerne skal således ha oppnådd en generell og bred kunnskap om økonomi, og hvordan denne opptrer for arbeid med eiendom.

Datoer:

To samlinger av to dager: 30.-31. oktober og 23.-24. november 2017.

Pris:

Deltakeravgift er kr. 17.600,-. MVA tilkommer ikke, da undervisning er fritatt.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Falko Müller-Tyl

Partner
Telefon: 977 81 303
fm@eiendomsfag.no

Øystein R. Kristoffersen

Nettverksansvarlig
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Victoria Wik

Administrativ koordinator
Telefon: 975 28 199
post@eiendomsfag.no