Obligatorisk sikkerhets- og beredskapskurs for toppledere i eiendom

I løpet av én intensiv arbeidsdag vil kurset gi toppledere den kunnskapen som de er pålagt å ha. Krav til å dokumentere kunnskap innenfor HMS for ledere er nedfelt i norsk regelverk. Innholdet i kunnskapen skal tilpasses «virksomhetens art».

Venator og Senter for eiendomsfag har spesialdesignet et kursinnhold eksklusivt for toppledere som arbeider med utvikling av eiendom, byggherrearbeid, forvaltning, drift og vedlikehold. Kurset dekker typiske rettslige roller som arbeidsgiver, eier/eierrepresentant og byggherre/byggherrerepresentant.

Kravene til lederopplæring er nedfelt i Arbeidsmiljøloven §§ 3-2 (1a), 3-5 og kapittel 7, og i Brannforebyggende forskrift §4. Kurset vi nå tilbyr og dets kursbevis dekker de formelle krav til dokumentasjon som er nedfelt i lov og forskrift.

For  mål og hensikt med kurset, les her.

Kurset forestås innholdsmessig av Venator ved Kjell Kvam. Venator eies i dag av Newsec Basale, og har utviklet seg til å bli en bedrift som sysselsetter ca. 15 årsverk innen rådgivning, kurs og opplæring knyttet til HMS.

Tid: 15. november 2017 kl 08.30 – 16.00.

Sted: Senter for eiendomsfag, Øvre Vollgate 7 – 1.etasje i Oslo.

Kursbevis: Dokumentasjon utstedes ved minimum 80 % deltakelse på dagskurset.

Deltakeravgift: Kr.  6.450,- fritatt for MVA som undervisning. Prisen inkluderer kursmateriell samt felles lunsj og pausemat.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Falko Müller-Tyl

Partner
Telefon: 977 81 303
fm@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Nettverksansvarlig
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Victoria Wik

Administrativ koordinator
Telefon: 975 28 199
post@eiendomsfag.no