Masteroppgaver i eiendomsanalyse

Første masteroppgaver i Eiendomsanalyse lagt fram hos Senter for eiendomsfag

Bente Bømark Hanssen, Nikolaos Farmakis, Ninni Roll Heirung, Cathrine Hansli og Isak Oksvold la nå i mai frem sine masteroppgaver hos Senter for eiendomsfag i Oslo. Professor Hans Lind ved Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) gav alle oppgavene bestått – Senter for eiendomsfag gratulerer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

«Det var svært interessante presentasjoner fra det første kullet av masterstudenter», sier Bjørg Totland, leder i Senter for eiendomsfag. Temaene var bl.a. modeller (i teori og praksis) for verdivurdering av næringseiendom, analyse av forholdet mellom leiepris og transaksjonspris i et historisk perspektiv, og veikøenes påvirkning på boligprisene i Oslo og Akershus.

Tilbudet om å gjennomføre et erfaringsbaserte masterprogram er fremkommet som et resultat av et flereårig samarbeid mellom KTH og Senter for eiendomsfag. Masterprogrammet, som tas ved siden av full jobb, er en påbygning til deltidsstudiet i Eiendomsanalyse. «Til høsten starter andre kull av yrkesaktive i eiendomsbransjen opp med sitt masterprogram», sier Bjørg Totland, som ser fram til at et nytt sett med masteroppgaver presenteres i 2015.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Nettverksansvarlig
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Victoria Wik

Administrativ koordinator
Telefon: 975 28 199
post@eiendomsfag.no