Eiendomsbransjen

Senter for eiendomsfag og Norsk Eiendom, bransjeforeningen for ledende eiendomsaktører, arbeider for at norsk eiendomsbransje blir mer synlig, kunnskapsbasert og seriøs. Les mer om bestilleren og motoren i byggenæringen her: Eiendomsbransjen – en introduksjon.

Mange av de etablerte aktørene i eiendomsbransjen arbeider iherdig med eget strategiarbeid for å ligge i forkant av markedsutviklingen – det å kunne forutsi hva markedet vil etterspørre, før det selv er det bevisst. Vi i Senter for eiendomsfag kaller det en søken etter Eiendomsbransjen v2.0  – et større hamskifte, hvor bransjens fremste aktører tar spranget fra det gründerdrevne og noe løsrevne til å innta en mer moden, ansvarlig og helhetstenkende samfunnsrolle.

Som utdanningsaktør i og for eiendomsbransjen siden 1997, er det naturlig for oss å fremheve et utvalg seriøse kunnskapsbedrifter som satser langsiktig på eiendoms- og rådgiverkompetanse innen senterets virkefelt.

Vi har derfor gleden av å oppfordre våre studenter og andre interesserte til å gjøre seg kjent med senterets støttespillere:


Hovedstøttespillere
Eiendomsselskaper
Eiendoms- og boligutviklere
Eiendomsadvokater
Rådgivere til eiendomsbransjen
Eiendomsfinansiering

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder
Telefon: 95070594
roar@6cst.no