FAQ

Ofte stilte spørsmål (Frequently Asked Questions)

Hvem er målgruppe for deres kompetansetilbud?

Svar: Senter for eiendomsfag tilbyr kompetansegivende kursprogram på deltid, der hovedmålgruppen er personer som allerede er i full stilling i privat, offentlig eller frivillig sektor.

Hvor stor innsats kreves for å gjennomføre et kursprogram?

Svar: De fleste av våre tilbud krever ingen annen forberedelse enn oppmøte og deltakelse. Der eksamen og/eller prosjektoppgaver tilbys, vil dette angis særskilt. Vårt kompetansetilbud er tilrettelagt slik at det er realistisk å kunne være både kursdeltaker og samtidig være i full jobb.

Når er siste frist for påmelding?

Svar: Vi praktiserer løpende påmelding til alle våre kursprogram.

Hvordan foregår undervisningen?

Svar: Vi har for majoriteten av våre kursprogram satt en antallsbegrensning på maksimalt 30 deltakere, for å sikre kvalitet på undervisningen og det nødvendige samspillet mellom våre undervisningskrefter og deltakerne, samt deltakerne imellom.  Undervisningen foregår i form av intensivsamlinger á 1-2 dager på dagtid, mellom kl 09:00 og 16:00 – med mindre annet er spesifisert.

Hva er inkludert i prisen?

Svar: I deltakeravgiften har vi inkludert servering i form av lunsj og pausemat. I tillegg får deltakerne signert kursbevis ved fullført undervisning og eksamensbevis ved eventuell eksamen.

Hvor foregår undervisningen?

Svar: Det meste av undervisningen skjer i våre egne lokaler i Øvre Vollgate 7 i Oslo, lett tilgjengelig både fra Oslo S og Nationaltheatret stasjon. Enkelte kursprogram tilbys også i Stavanger, Bergen, Bodø og Tromsø.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Even Stenvaag Leira

Programdirektør
Telefon: 90887758
even@eiendomsfag.no

Iselin Kvamme Pedersen

Administrasjonskoordinator
post@eiendomsfag.no

Øystein Ringen-Vatnedalen

Daglig leder og eier
Telefon: 901 89 777
oystein@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder