Byggesakskurset – høsten 2018

Sted: Oslo.

Samarbeidspartnere:
Undervisningen forestås av advokat og partner Anders Evjenth fra advokatfirmaet Hjort. Gjennom sin  tidligere erfaring som leder for juridisk avdeling hos fylkesmannen  i Oslo og Akershus, og som prosjektleder i for utarbeidelse av forslag til ny bygningsdel av plan- og bygningsloven, har Evjenth oversikt over de fleste offentligrettslige sider av eiendomsutvikling , fra planforslag til ferdigattest.

Beskrivelse:
Dette kurset gir en god innføring både i praktisk saksbehandling og utforming av byggesøknader etter plan- og bygningsloven. I tillegg gis det en grundig innføring i sentrale bestemmelser i loven og TEK 10. Deltakerne får god, systematisk kjennskap til innholdet i plan- og bygningslovens regler, herunder de krav som stilles til lovens formelle og materielle regler. Kurset gjennomgår bl.a. søknadsprosessen, ansvarssystemet, uavhengig kontroll, tilsyn, sanksjoner samt materielle bestemmelser (lovkrav og tekniske krav).

Tid: 18.-19. oktober + 12.-13. november 2018 – totalt fire undervisningsdager.

Pris: Kr. 14.500,-

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder
Telefon: 95070594
roar@6cst.no