Effektiv eiendomsdannelse i større utbyggingsprosjekter

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Schjødt har gleden av å invitere til halvdagsseminar om Effektiv eiendomsdannelse i større utbyggingsprosjekter.

Dato: Fredag 8. februar 2019 kl 13:00-16:00.

Sted: Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Innhold: Kurset har som mål å gi deltakerne oversikt over hvordan man best planlegger et utviklingsprosjekt, for å oppnå en tids- og kostnadseffektiv eiendomsdannelse. Underveis i et utviklingsprosjekt er det en rekke valg som må tas, bl.a. må man ta stilling til type eiendomsform og eierstruktur. Kursholderne vil skissere ulike muligheter, identifisere typiske problemstillinger og dele av sine erfaringer.

Program: 1) Organiseringsarbeidet starter i planarbeidet, 2) optimal eierstruktur og inndeling av eiendommer og 3) bygging på tak – særlige utfordringer med kombinasjonseiendom.

Kursholder er Camilla Kristiansen Lunne og Martin Støren, begge partnere i Schjødt og del av Schjødts eiendomsteam. Lunne har som deltaker i et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg nylig avlevert sin innstilling ifm. endringer i eierseksjonsloven for mer effektiv eiendomsdannelse i større utbyggingsprosjekter, og arbeider daglig med organisering av eiendom. Støren har omfattende erfaring med planprosesser, byggesaker, utbyggingsavtaler og dialog med myndighetene vil fokusere på grep som kan og bør tas i tidlig fase av prosjektet.

Antallsbegrensning og bindende påmelding. Deltakeravgift er kr 2.500,- fritatt for MVA.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder
Telefon: 95070594
roar@6cst.no