Eiendomsuka 2018: 3. – 6. september, Oslo

Vi gjentar suksessen fra 2017 med i alt 20 kurstilbud «samlet på ett brett». Alle kurs har samme pris, men ulik kapasitet for antall deltakere. Sikre deg derfor en kursplass nå! Kursene avholdes hos Senter for eiendomsfag i Øvre Vollgate 7.

Påmeldinger som mottas fram til utgangen av mai 2018, innrømmes en «early bird»-rabatt. Påmeldinger som innkommer i månedene juni og frem til Eiendomsuka starter, skjer til full kurspris. Dersom et firma eller organisasjon ønsker å benytte 10 eller flere kursplasser under Eiendomsuka, må påmelding skje direkte til bt@eiendomsfag.no som da ordner volumrabatt.

Ordinær pris pr. kurs er 2.420,- (gjelder ved påmelding foretatt etter mai 2018).

«Early bird» – pris pr. kurs er 2.000,- (gjelder ved påmelding innen utløpet av mai 2018).

Alle påmeldte vil ved påmelding umiddelbart motta en kort, automatisk-generert, bekreftelse. Medio august vil samtlige påmeldte motta mer utfyllende informasjon.

Kurspresentasjonene (for de kursene som man er påmeldt) vil etter at Eiendomsuka er gjennomført bli sendt til deltakerne som en lenk via e-post. Kursbevis vil også kunne skrives ut av den enkelte samtidig som man avgir elektronisk evaluering av de kurs man har deltatt på. Det vil av miljøhensyn ikke gis ut papirkopier av foredragene.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Nettverksansvarlig
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Victoria Wik

Administrativ koordinator
Telefon: 975 28 199
post@eiendomsfag.no