Husleierett for nærings- og boligeiendom 2018 (kursvarianten)

Datoer:

30.-31. august samt 24.-25. september 2018, kl 09:00-16:00 alle fire dager.

Sted:

Senter for eiendomsfag, Øvre Vollgate 7, Oslo.

Program:

Dette er kursvarianten av studiemodulen E6, uten eksamen og studiepoeng. For øvrig følges undervisningen på samme sett som for utdanningsmodulen.

Samarbeidspartnere:

FøyenTorkildsen_logo_positiv

Undervisningsdagene dekkes tematisk av et tverrfaglig team av medarbeidere hos Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS, under faglig ledelse av advokat og partner Jacob Solheim. Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS har vært med på på utarbeide bransjestandarden innen leiekontrakter for næringseiendom og den benyttes blant annet av bransjeforeningen Norsk Eiendom.

Beskrivelse (læringsmål):

Deltakerne skal etter å ha fullført kurset «Husleierett for nærings- og boligeiendom» ha tilegnet seg kunnskap om sentrale juridiske problemstillinger knyttet til fast eiendoms rettsforhold; til det å eie og forvalte eiendom. Deltakerne skal ha fått god innsikt i grunnleggende juridiske prinsipper innen avtalerett og forvaltningsrett, samt oversikt over forholdet til offentligrettslig regelverk som er relevant for eiendomsforvaltningen. Deltakerne skal sitte igjen med detaljert kunnskap om leiekontrakter og partenes rettigheter og forpliktelser i denne sammenheng.

Godkjenninger fra Finanstilsynet:

For eiendomsmeglere: Finanstilsynet har godkjent kurset med inntil 20 timer som etterutdanning for eiendomsmeglere i medhold av forskrift om eiendomsmegling § 4-10 tredje ledd.

For advokater: Felles søknad om godkjenning av etterutdanning for advokater vil bli sendt i etterkant av avholdt kurs.

Bindende påmelding ved bruk av påmeldingsskjema nedenfor. Deltakeravgift er kr. 17.600,- pr person. Kurset er fritatt for merverdiavgift.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Nettverksansvarlig
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Victoria Wik

Administrativ koordinator
Telefon: 975 28 199
post@eiendomsfag.no