Hvordan vet du at du får den eiendommen du betaler for? Om godtroerverv av fast eiendom og aksjer

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirma BAHR har gleden av å invitere til halvdagsseminar om Hvordan vet du at du får den eiendommen du betaler for? Om godtroerverv av fast eiendom og aksjer.

Dato: Mandag 28. januar 2019 kl 13:00-16:00.

Sted: Senter for eiendomsfag, Oslo.

Innhold: Det er greit å vite at man faktisk får beholde det man kjøper. Meglerstandarden for kjøp av eiendom og eiendomsselskaper utarbeidet av Forum for Næringsmeglere og Norges Eiendomsmeglerforbund inneholder derfor egne garantier knyttet til at selger eier aksjene eller eiendommen han selger, og at det selskapet som selges eier eiendommen. Dette er såkalte «Fundamentale Garantier», som gjelder uavhengig av hva kjøper kjente eller burde kjenne til ved signering av avtalen. Selv om selger garanterer at han eier aksjene eller eiendommen, er det ikke sikkert at kjøper får beholde eiendommen/aksjene dersom dette viser seg å være feil. Hovedregelen er nemlig at rett eier kan kreve eiendelen til seg, og i så fall har kjøper kun et erstatningskrav mot selger. Dette halvdagskurset er ment å gi en oversikt over regelverket ved rettighetskollisjoner i aksjer og eiendom, og hva kjøpere bør gjøre for å sikre seg at ervervet står seg mot eventuelle andre rettigheter i aksjene og/eller eiendommen.

Foredragsholder er Anne Sofie Bjørkholt, partner i Advokatfirma BAHR.

Antallsbegrensning og bindende påmelding. Deltakeravgift er kr 2.500,- fritatt for MVA.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder
Telefon: 95070594
roar@6cst.no