Organisering av utviklingsprosjekter – seksjonering fra A til Å

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Thommessen har gleden av å invitere til halvdagsseminar om Organisering av utviklingsprosjekter – seksjonering fra A til Å.

Dato: Fredag 8. februar 2019 kl 09:00-12:00.

Sted: Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Innhold: Kurset tar utgangspunkt i ny eierseksjonslov som trådte i kraft 1. januar 2018. Hovedprinsippene etter den tidligere eierseksjonsloven fra 1997 er beholdt, men loven inneholder også en rekke endringer på sentrale områder. Kurset retter et særlig fokus på seksjonering av eiendommer i praksis, og gir en grundig innføring i generell eierseksjonsrett, utforming av seksjoneringssøknader og sentrale bestemmelser i den nye eierseksjonsloven fra et eiendomsutviklingsperspektiv. Hensikten med kurset er å gi kursdeltakerne en kunnskapsplattform for å kunne arbeide med eierseksjonsloven i praksis.

Program: 1) Innføring i eierseksjonsloven, utforming av seksjoneringssøknader og kommunens behandling av seksjoneringssaker, 2) gjennomgang av utvalgte problemstillinger, «fallgruver» og sentrale nyvinninger i ny eierseksjonslov og 3) særlig om seksjonering av eiendomsutviklingsprosjekter.

Kursholder er advokatfullmektig Simon Ulleland fra Advokatfirmaet Thommessen. Gjennom sin tidligere erfaring fra Huseiernes Landsforbund og i sitt virke i Advokatfirmaet Thommessen har Ulleland blant annet arbeidet med innspill til utformingen av den nye eierseksjonsloven. I Advokatfirmaet Thommessen har han med sitt arbeid i utallige seksjoneringssaker også tilegnet seg omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om seksjonering.

Antallsbegrensning og bindende påmelding. Deltakeravgift er kr 2.500,- fritatt for MVA.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Iselin Kvamme Pedersen

Administrasjonskoordinator
post@eiendomsfag.no

Øystein Ringen-Vatnedalen

Fungerende daglig leder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder