Obligatorisk sikkerhets- og beredskapskurs for toppledere i eiendom – høsten 2018

1. november 2018 kl 08:30 – 16:00 hos Senter for eiendomsfag, Øvre Vollgate 7, Oslo.

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Venator har spesialdesignet et kursinnhold eksklusivt for toppledere som arbeider med utvikling av eiendom, byggherrearbeid, forvaltning, drift og vedlikehold. Kurset dekker typiske rettslige roller som arbeidsgiver, eier / eierrepresentant og byggherre / byggherrerepresentant. I løpet av én intensiv arbeidsdag vil kurset gi toppledere den kunnskapen som de er pålagt å ha. Krav til å dokumentere kunnskap innenfor HMS for ledere er nedfelt i norsk regelverk. Innholdet i kunnskapen skal tilpasses «virksomhetens art».

Kursets 2017-gjennomføring fikk samlet meget gode tilbakemeldinger fra de deltakende topplederne. Kursversjonen i 2018 er justert på de punkter som deltakerne meldte at ytterlige kunne forbedres i relasjon til deres behov.

For  mål og hensikt med kurset, les her.

Kravene til lederopplæring er nedfelt i Arbeidsmiljøloven §§ 3-2 (1a), 3-5 og kapittel 7, og i Brannforebyggende forskrift §4. Kurset vi nå tilbyr og dets kursbevis dekker de formelle krav til dokumentasjon som er nedfelt i lov og forskrift.

Kurset forestås innholdsmessig av Venator ved Kjell Kvam. Venator eies av Newsec Basale, og har utviklet seg til å bli en bedrift som sysselsetter ca. 15 årsverk innen rådgivning, kurs og opplæring knyttet til HMS.

Kursbevis: Dokumentasjon utstedes ved minimum 80 % deltakelse på dagskurset.

Deltakeravgift: Kr. 6.450,- fritatt for MVA som undervisning. Prisen inkluderer kursmateriell samt felles lunsj og pausemat.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no