Tilstandsanalyse – i praksis

Senter for eiendomsfag i samarbeid med BER inviterer til tredagerskurs om Tilstandsanalyse – i praksis.

26.-28. september 2018 hos Senter for eiendomsfag, Øvre Vollgate 7, Oslo.

Etter oppfordring tilbyr vi et intensivkurs som gir et kompetansebevis innenfor tilstandsanalyse.  Intensivkurset går over tre dager og vil omhandle tilstandsanalyse av bygninger etter Norsk Standard NS3424 ”Tilstandsanalyse av bygninger” nivå 1 som utgangspunkt med beskrivelse på 3-talls nivå etter NS 3451 ”Bygningsdelstabell”.

Vi vil gå gjennom grunnlaget for analysen og beskrive omfanget ved gjennomgang av fagområdene bygg, VVS og elektro, i tillegg til en overordnet gjennomgang av brann og miljørelaterte forhold. Kurset redegjør også for strakstiltak/ forskriftsmangler og ekstraordinære vedlikeholdskostnader, som grunnlag for vedlikeholdsbudsjettering.

I forbindelse med kurset vil vi også beskrive forhold og grensesnitt rundt undersøkelser og mer dyptgående analyser av miljøtekniske forhold og forurensning.

I tillegg vil kurset beskrive forskjellige innfallsvinkler og typer produkter, med enklere tilnærminger for mindre eiendommer, i de tilfeller det kun er et begrenset behov for gjennomgang.

Program:

  • Dag 1: Teori/standardene/metodikk.
  • Dag 2: Praktisk utførelse «i marka» på konkret case

Dag 3: Presentasjon samt evaluering av praktisk utøvelse og deretter utdeling av kompetansebevis

Deltakeravgift er kr. 12.000,- fritatt for merverdiavgift. Antallsbegrensning.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no