Tomtefeste for næringseiendom og bolig – hvordan dømmer nå domstolene?

8. november 2018 kl kl. 09.00 – 12.00 hos Senter for eiendomsfag, Øvre Vollgate 7 i Oslo.

Flere interessante dommer er nå kommet fra domstolene i tomtefestesaker, og i 2018 er det kommet ytterligere domsavgjørelser. En meget prinsipiell sak er nylig avgjort i Borgarting lagmannsrett, i favør av tomtefester. Grunnet høy usikkerhet er det flere aktører som nå råder festere til å avvikle festeforhold som snart man har mulighet.

Kurset gjennomføres under faglig ledelse av Carina Borchgrevink Næss fra Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.  Næss har ført – og vil føre – en del av de sentrale sakene for domstolene, og er derfor den rette til å gi oss konkret oppdatering på hva som eiendomsaktører heretter synes å måtte legge til grunn i tomtefestesaker.

Mange opplever nå at domstolene setter ny praksis. Hva betyr dette for eiendomsaktører?

FøyenTorkildsen_logo_positiv

Påmelding og deltakeravift:

Bindende påmelding ved bruk av påmeldingsskjema nedenfor.

Deltakeravgift er kr. 2.450,- Fritatt for MVA som undervisning. Kurset avsluttes før lunsj, og pausemat er inkludert i avgiften.

Påmeldingsskjema for kurs

Vennligst fyll ut skjema under, alle felt merket med stjerne er påkrevet.  • Vilkår for påmelding

    Vi praktiserer løpende påmelding etter prinsippet «først til mølla». Alle våre kurs har antallsbegrensing. Senter for eiendomsfag forbeholder seg retten til å avlyse arrangementer ved for lav deltakelse eller ved sykdom hos forelesere. Påmelding til våre kurs og andre programmer er bindende. Ved avbestilling senere enn 4 uker før kursstart, uansett årsak, belastes hele deltakeravgiften. For alle påmeldte til kurs og andre programmer, blir konkret informasjon tilsendt en uke før oppstart. Prisene for de enkelte kurs finner du under enkelte tilbudet.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Bjørg Totland

Daglig leder, studieansvarlig
Telefon: 960 49 180
bt@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Øystein Ringen Kristoffersen

Arbeidende styreleder
Telefon: 901 89 777
ok@eiendomsfag.no