Om oss

Senter for eiendomsfag er et privateid undervisnings- og utdanningsselskap, stiftet i 1997, med formål om å bidra til profesjonalisering av eiendomsyrker og deres utøvelse i privat, offentlig og ideell sektor. Senteret tilbyr kompetansegivende etter- og videreutdanning innen eiendomsfaglige emner samt rådgivning og enkelte utredninger. I tillegg gis det ut eiendomsfaglig litteratur.

Senterets studenter og kursdeltakere er i hovedsak yrkesaktive utøvere innen eiendom, som gjennomfører undervisningen på deltid i form av samlingsbaserte moduler og kurs. Virksomheten i Senter for eiendomsfag har som mål å dekke hele det eiendomsfaglige området knyttet til sammenhenger og enkeltfasene innenfor eiendommers verdikjede; fra eiendomsutvikling i tidlig fase, via byggherrearbeid, til eiendomsforvaltning og eiendomsdrift i byggverkenes bruksfase, og videre til eiers vurdering av videreutvikling/fornyelse eller avhending. Eiendomsfaget er tverrfaglig, og rommer både tekniske, administrative, juridiske, finansielle, økonomiske, ledelsesmessige og samfunnsmessige fagfelt, slik også det reelle eiendomsprofesjonsområdet gjør. Eiendomsfaget er slik sett en sammensmelting av ulike tradisjonelle fagdisipliner til et samlet fag for helhetlig håndtering av eiendom.

Ta gjerne kontakt med oss direkte gjennom e-post eller telefonnummer til kontaktpersoner på høyre side. Eller fyll ut skjema under så kontakter vi deg.

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt oss

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Even Stenvaag Leira

Programdirektør
Telefon: 90887758
even@eiendomsfag.no

Iselin Kvamme Pedersen

Administrasjonskoordinator
post@eiendomsfag.no

Øystein Ringen-Vatnedalen

Daglig leder og eier
Telefon: 901 89 777
oystein@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder