Senterets prisvinnere 2018

Under Eiendomsukas første dag ble årets priser for Beste kompetansebygger, Beste student og Beste foreleser delt ut. Det knyttes alltid spenning til hvilke som kommer til topps i konkurransen om disse årlige prisene. Prisene er knyttet til resultater oppnådd i forbindelse med siste års kompetanseaktiviteter hos Senter for eiendomsfag.

Vinner av årets pris for Beste student er Øyvind Aleksander Ekeberg. «Denne prisen var vel fortjent», sa Bjørg Totland, daglig leder i Senter for eiendomsfag. Hun berømmet også Asker og Bærum Boligbyggelag som har gitt Ekeberg mulighet til å følge deltidsstudier hos Senter for eiendomsfag. For å være kandidat til Beste student måtte personen de siste par årene ha tatt eksamen eller fagtest i minst fire utdanningsmoduler. Videre måtte personen ha oppnådd det beste karaktersnitt av samtlige studenter i samme periode.

Beste kompetansebygger 2018 gikk til Bjørnar Johansen, som er ansatt i bygg- og eiendomsforvaltningsseksjonen i Statens vegvesen region Midt. Bjørnar Johansen, kunne selv ikke være tilstede for å motta prisen, men er blitt meddelt den gode nyheten. Bakgrunnen for tildeling av prisen var at Johansen de siste årene har vært den av deltakerne på Senter for eiendomsfags mange tilbud som har bygget opp den mest overbevisende eiendomsfaglige kompetansen både hva angår bredde og dybde.

Prisen for Beste foredragsholder ble tildelt Håkon Hultman Tømte fra advokatfirmaet FøyenTorkildsen. Tømte har vært foredragsholder i en årrekke på både kurs og utdanningsmoduler hos Senter for eiendomsfag. Dette innen husleierett med tilstøtende temaer. Han har alltid fått flotte tilbakemeldinger fra studentene, både hva gjelder evne til formidling og faglig dyktighet. «Det er en glede å få gi deg denne prisen», sa Bjørg Totland, som ba ham hilse til øvrige kollegaer i FøyenTorkildsen som også var med i tetsjiktet for å vinne årets pris.

Senter for eiendomsfag gratulerer vinnerne med velfortjent heder!

Håkon Hultman Tømte

Øyvind Aleksander Ekeberg

Kompetansetilbud

Kontakt oss

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Even Stenvaag Leira

Programdirektør
Telefon: 90887758
even@eiendomsfag.no

Iselin Kvamme Pedersen

Administrasjonskoordinator
post@eiendomsfag.no

Øystein Ringen-Vatnedalen

Daglig leder og eier
Telefon: 901 89 777
oystein@eiendomsfag.no

Roar Smelhus

Programleder